Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, της Υπευθύνου Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και της Υπευθύνου ΕΚΦΕ, οργανώνει, σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Λακωνίας, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα αγωγής υγείας και περιβαλλοντικής αγωγής, ώστε να είναι σε θέση στη συνέχεια να υλοποιήσουν προγράμματα αγωγής υγείας ή/και περιβαλλοντικής αγωγής, καθώς και αντίστοιχες εκπαιδευτικές δράσεις.

Η επιμορφωτική αυτή ημερίδα, που φέρει τον τίτλο «Επιστήμη, Υγεία και Καθημερινότητα πάνε ... Σχολείο: Μαθαίνοντας για τους ενδοκρινείς διαταράκτες και τις επιπτώσεις τους στην υγεία», έχει εγκριθεί με το ανωτέρω σχετικό και θα πραγματοποιηθεί αρχικά στους Μολάους, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου «Χρ. Ι. Καρυτσιώτης» του Γυμνασίου Μολάων και στη συνέχεια στη Σπάρτη, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Ευσταθίου & Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω του συνδέσμου : Αίτηση Συμμετοχής μέχρι 27 Οκτωβρίου 2017.

 

Σχετικά:

  1. Επιμορφωτική Ημερίδα