Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου,  στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, διοργανώνεται επιμορφωτικό εξ αποστάσεως σεμινάριο από τους Σ.Ε.Ε:  Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, Ευστρατία Λιακοπούλου, Ιωάννη Σόλαρη σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και τον Υπεύθυνο Σχολικών δραστηριοτήτων, κ. Δημήτρη Βαχαβιώλο.

Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς και κυρίως στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς και κυρίως σε όσους/-ες προτίθενται να συμμετάσχουν με μαθητικές ομάδες στο Φεστιβάλ ταινιών τεκμηρίωσης μικρού μήκους με τίτλο: «Μαθητικές Cine …. ιστορίες για την Επανάσταση του1821», Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18.00 – 20.00.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν έως την Παρασκευή, Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν έως την Παρασκευή,5 Φεβρουαρίου 2021 την παρακάτω φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/pBtu4Ta6qNhUssoN7

 

Σχετικά:

  1. Δημιουργία Ιστορικού Ντοκιμαντέρ