Ύστερα από πρόταση του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Λακωνίας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Το Χαμόγελο του Παιδιού", θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας τριών (03) ωρών με τίτλο «Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμως η εκπαιδευτικών».  Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά από την κα Έλενα Παλούμπη, ψυχολόγο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού "Το χαμόγελο του Παιδιού" τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 από τις 17:00 έως τις 20:00.  Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

 

Σχετικά:

  1. Υλοποίηση Διαδικτυακού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου

 

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου,  στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, διοργανώνεται επιμορφωτικό εξ αποστάσεως σεμινάριο από τους Σ.Ε.Ε:  Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, Ευστρατία Λιακοπούλου, Ιωάννη Σόλαρη σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και τον Υπεύθυνο Σχολικών δραστηριοτήτων, κ. Δημήτρη Βαχαβιώλο.

Η ΕΥΥ eTwinning, στο πλαίσιο των workshops που έχει προδιαγράψει για το 2016 σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες - workshops.

Σας γνωρίζουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο, από 7-9 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση με θέμα: «Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ Φυσικών Επιστημών, Κοινωνίας και Εκπαιδευτικής Πράξης».

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης «eTwinning – H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης» σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα eTwinning με τίτλο: «Σχεδιασμός ενός Ποιοτικού, Συνεργατικού eTwinning έργου» την ΠAΡΑΣΚΕΥΗ στις 18/11/2016 και ώρα 17:00,