Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει τον διαγωνισμό μετάφρασης «JUVENES TRANSLATORES 2020-2021», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που γεννήθηκαν το 2003.

Στόχος του ανωτέρω διαγωνισμού είναι η προώθηση της εκμάθησης γλωσσών στα σχολεία και η ενθάρρυνση των νέων γλωσσομαθών. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο https://jt.ec.europa.eu/?language=el από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00.

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: "Εκπαίδευση στη Δυναμική της Ομάδας" παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους είτε μέσω αυτού του συνδέσμου, είτε με την αποστολή ενός απλού e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το σχολείο που υπηρετούν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..