Αναρτάται η υπ. αριθ. 186398/Ε2/2-11-2018 εγκύκλιος του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  με θέμα «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2018-2019».

Επί της εγκυκλίου επισημαίνονται τα  ακόλουθα:

  • Οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται, από 5-11-2018 έως 22-11-2018 και ώρα 15.00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), με τον τρόπο που ορίζεται στην §2.1.1 του Κεφ.Α της εγκυκλίου..
  • Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
  • Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι/ες βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από μετάθεση, μετάταξη, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο όπως και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.
  • Τα δικαιολογητικά, που θα υποβληθούν στην υπηρεσία μας θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή αν αφορούν στα μόρια μετάθεσης (συνυπηρέτηση, βεβαίωση σπουδών τέκνων κλπ) και θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο και να αποσταλούν ψηφιοποιημένα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική δ/νση που αναγράφεται παρακάτω,  σύμφωνα με τις οδηγίες της §2.2.1 του Κεφ.Α της εγκυκλίου.
  • Τα πιστοποιητικά εντοπιότητας και οικογενειακής κατάστασης υπάγονται στα δικαιολογητικά αυτεπάγγελτης αναζήτησης από την υπηρεσία μας.
  • Τα πεδία που αναφέρονται στην «εντοπιότητα» και την «εργασία συζύγου» συμπληρώνονται μόνο εφόσον ζητούν να μετατεθούν στην περιοχή που έχουν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση.
  • Για οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση στοιχείων στο μητρώο των εκπαιδευτικών, γίνεται αποστολή αιτήματος μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος (όχι τηλεφωνικώς).

Πληροφορίες:

Γεωργιακάκη Κυριακή  τηλ. 27313-63473 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Λάππα Γεωργία              τηλ. 27313-63472 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.             

 

Σχετικά:

  1. Εγκύκλιος Μεταθέσεων