• Ας Φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας!

Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Αποφάσεις Συμβουλίου

Μισθοδοσία

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

Εκδρομές

Προκηρύξεις

Έντυπα

Αιτήσεις - Δηλώσεις

logo festivalΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, το 1ο Φεστιβάλ Μαθητικού Βίντεο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, τη Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στην αυλή του Μανουσακείου Μουσείου Αστικού και Λαϊκού Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης (Δ/νση: Οδ. Ανανίου 13).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας που συμμετείχαν στο Τοπικό Δίκτυο Πολιτιστικών Θεμάτων «Ο τόπος μας μέσα από τα μάτια των παιδιών» να παρουσιάσουν τα μαθητικά βίντεο που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, καθώς και διάχυση καλών πρακτικών.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες, καθώς και σε όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να τιμήσουν έτσι τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό εγχείρημα.

 

Σχετικά:

  1. Δελτίο Τύπου Φεστιβάλ
  2. Πρόγραμμα Φεστιβάλ